Billigt Flyttefirma

Står du og har brug for et billigt flyttefirma, er du landet det rigtige sted. Vi har hos Flyttefirma Sjælland utrolig stor erfaring med billig flytning både i Danmark og uden for Danmarks grænser. Vi har foretaget et utal af flytninger igennem tidernes løb, og er derfor mere end kompetente til at varetage flytning for dig. Vi er hos Flyttefirma Sjælland ikke kun et billigt flyttefirma, vi leverer også et utroligt godt produkt, hver gang.
Hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud på din flytning, så kan vi klare det ganske simpelt, du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Det er vigtigt, du vælger en professionel flyttepartner, da det er vigtigt, dit indbo er i sikre hænder. Mange flyttepartnere prøver at bilde kunderne ind, at alle flytteservicer er ens, og det derfor er lige meget hvilken en man vælger, men dette er langt fra rigtigt. Vi tilbyder hos Flyttefirma Sjælland et bedre produkt til samme pris som konkurrenter, og vi udfører oven i købet opgaven meget hurtigere. Vi har faktisk i flere sammenhænge vist os hele tre gange hurtigere end vore konkurrenter, hvilket naturligvis giver dig en god besparelse i sidste ende. Vi har derfor ikke nødvendigvis billigere timepriser end vore konkurrenter, men med den effektivitet vi udfører opgaven med, ender vi oftest med at være billigere.

Det er utroligt nemt at hente et tilbud på flytning via vores hjemmeside, det eneste du skal vælge, er om det er en erhvervsflytning, privatflytning, opbevaring eller flyt af tunge løft. Herefter kommer der et skema, som du blot skal udfylde, og så vil vores kundeservice klare resten af arbejdet. Effektive som vi er, behandler vi din henvendelse og beregner et tilbud til dig, samme dag som du sender henvendelsen og faktisk oftest inden for en halv time efter, du har sendt henvendelsen. Vi giver dig naturligvis tilbuddet på skrift, så du kan være sikker på, at det er denne pris, der også gælder når flytningen er overstået. Vi har hos Flyttefirma Sjælland aldrig givet et tilbud vi senere hen ikke har været i stand til at overholde. Dette er i vores øjne et effektivt billigt flyttefirma.

Billigt flyttefirma med ekstra service

Ikke nok med, at vi er et billigt flyttefirma, så tilbyder vi også en række ekstra flytteservicer, der skal gøre flytningen til en mere positiv oplevelse for dig. Af disse servicer, kan du blandt andet få gratis flyttekasser, når du skal flytte, så du er fri for at have yderligere udgifter. Herudover tilbyder vi en række servicer, der dækker alle behov, der kan opstå i forbindelse med en flytning. Det vil altså sige, at vi er i stand til at varetage alt lige fra ned- og udpakning til rengøring. Disse ekstra servicer, er naturligvis af samme kvalitet som vores flytning, da det er vigtigt for os, at vi kan stå indenfor alle de produkter vi leverer, på trods af, vi er et billigt flyttefirma.

Hvis du synes alt dette lyder lidt for godt til at være sandt, er du velkommen til at læse vores anmeldelser på vores side på Facebook og Trustpilot. Disse anmeldelser er skrevet af tidligere kunder hos os, så du har mulighed for at danne dig et indtryk af Flyttefirma Sjælland som billigt flyttefirma. Vi glæder os til at høre fra dig.