Flyttelift København

Står du og skal have varetaget en flytning København og er i tvivl om, hvorvidt du skal have en flyttelift til at hjælpe med flytningen, er du landet det rigtige sted. Vi leverer hos Flyttefirma Sjælland Danmarks mindste og mest effektive flyttelift København til billige penge. Vi har utrolig stor erfaring med at anvende flyttelift København såvel som at flytte generelt, og vi er derfor et oplagt valg, hvis du skal have udført en kvalitetsflytning til billige penge. Præcis hvor billige vi er, det har du mulighed for at tjekke ved at benytte dig af vores online tilbudsformular, derefter vender vi tilbage med et tilbud på din flytning indenfor 24 timer.

Som vores navn antyder, har vi meget erfaring med flytning på Sjælland og i særdeleshed i København, hvilket har bragt med sig, at vi kender næsten alle baggårde i København, og hvilke bygninger der er elevator i. Det er vigtigt at vurdere om en flyttelift er nødvendig i forbindelse med din flytning, vi har derfor hos Flyttefirma Sjælland samlet en række grundprincipper, der gør det lettere for dig som kunde, at vurdere om en flyttelift, er nødvendig. Hvis det er en tre værelses lejlighed eller større, er en flyttelift en god idé. På samme måde hvis lejligheden ligger højt oppe i et lejlighedskompleks, kan en flyttelift være en rigtig god idé, både for at spare tid, men også undgå personskader. Det er dog i tilfælde af, at der er en elevator i bygningen, som regel ikke nødvendigt med en flyttelift.

Der er faktisk mange penge og spare, ved at bestille billig flyttelift København til din flytning. Den koster selvfølgelig ekstra, men det ekstra den koster, sparer den i mange tilfælde mere end hjem igen, ved at løse opgaven hurtigere end man ellers ville have kunnet. Den flyttelift København vi hos Flyttefirma Sjælland tilbyder, er kun 1,20×1,60 meter. Det vil altså sige, at den kan komme ind i alle baggårde, og derfor foretage flytninger stort set alle steder i hele København. Vi har her i virksomheden givet den kælenavnet ”baggårdskatten” der meget godt afspejler, at den kommer ind over alt.

Flyttelift København ideal til erhvervsflytning

Vores flyttelifts lille størrelse gør den også ideal til at foretage erhvervsflytninger. Den passer perfekt ind i en forhal, og kan derfor gøre flytningen meget hurtigere. Vi har eksempler på, at vi har varetaget flytning med flyttelift København for nogle af de helt store advokatfirmaer i København. Her har vi sparet dem for over 10.000kr. blot ved, at de har bestilt en flyttelift til at hjælpe med flytningen. Det var en flytning fra 5. sal, så ikke nok med, at de sparede en masse penge, så undgik de også eventuelle personskader, der kan opstå, når du skal flytte så mange ting fra 5. sal.

Det er vigtigt at være ude i god tid, hvis du skal bestille flyttelift København, da vores flyttelift er utrolig populær. Den er faktisk så populær, at andre flytteservicer af og til låner den.