Leje Flyttelift

Det er muligt at leje flyttelift hos Flyttefirma Sjælland. Vi har stor erfaring med at betjene flyttelift og har alt det professionelle udstyr, der skal til for at gøre din flytning til en succes. Vi har erfaring med alt lige fra de helt store erhvervsflytninger til de helt små privatflytninger. Vi kan ud fra vores erfaring sige, at der faktisk ofte er penge og spare, ved at leje flyttelift til at hjælpe med din flytning. Det er i særdeleshed en god idé, hvis der er tale om en større flytning. Ved en erhvervsflytning vil det være oplagt at bestille vores unikke flyttelift. Det er vigtigt at leje flyttelift ligeså snart du ved, at det kan blive nødvendigt i forbindelse med din flytning, da der er meget stor efterspørgsel på vores flyttelift. Det kan derfor gøre det lettere for dig at få booket vores flyttelift, og derved sikre dig en hurtig og billig flytning. Du kan naturligvis leje flyttelift via vores hjemmeside hvor vores kundeservice sidder klar til at behandle din henvendelse og du kan derfor forvente et svar samme dag, som du sender denne tilbudsformular. Faktisk er vi i flere tilfælde så effektiv, at du har svar indenfor ganske få timer.

Danmarks mindste flyttelift

Vi har hos Flyttefirma Sjælland Danmarks mindste flyttelift, og dette er naturligvis noget, vi er utroligt stolte af. Vores flyttelift er faktisk så lille, at vi endnu ikke har stødt på en baggård, hvor den ikke har kunnet komme ind. Det har så også ført til, at vi her i virksomheden har givet flytteliften kælenavnet ”baggårdskatten”, der meget godt afspejler dens evne til at komme ind overalt. Man kunne umiddelbart godt blive fristet til at tro, at da den er så lille ikke har nogen særlig stor kapacitet, men det er heller ikke rigtigt. Faktisk har vores flyttelift en kapacitet på helt op til 250kg, hvilket gør den ideal til privat- og erhvervsflytninger. Det handler derfor om at leje vores flyttelift, hvis du gerne vil have udført en problemfri flytning.

Det kan godt være svært at vide, hvornår det er nødvendigt at leje flyttelift til at hjælpe med flytningen. Vi har derfor samlet en række grundregler, der kan sende dig i den rigtige retning af, om det er nødvendigt at leje flyttelift til din flytning. Først og fremmest er det en god idé at leje flyttelift, hvis det er en tre værelses lejlighed eller over. Det er også en god idé, hvis lejligheden ligger højt oppe i et lejlighedskompleks, med mindre der er en elevator i bygningen, da det så ofte ikke vil kunne betale sig. Det er ofte en vurderingssag, om man mener det er nødvendigt at leje flyttelift, men vores erfaring siger os, at vi i flere sammenhænge har været med til at spare kunder for en masse penge, ved at anvende vores flyttelift.

Derudover er det også vigtigt at huske, at man er sikker på, at der ikke opstår nogle skader eller andet, ved at leje flyttelift. Det kan godt tage hårdt på ryggen at flytte inventar op og ned af trapper, og kan derfor nemt give skader. Vi ser frem til at høre fra dig og forhåbentligt leje flyttelift til din flytning.